Beograd, Lasta, Najave, Splavovi, vesti

Na splavu Lasta vas čeka dobro poznata žurka kao i svake subote, rezident dj-evi ovog splava će se potruditi za najkvalitetnije zvuke večeras! Splav Lasta gaji uglavnom DJ program, koji je namenjen onima koji zaista umeju da prepoznaju kvalitet i u njemu potpuno uživaju. Predstavlja utočište za prefinjenu gradsku ekipu koja prepoznaje i voli da se zabaljva uz vrhunski elektronski zvuk, sa akcentom na deep i disco house melodije, koji se ne može sresti ni na jednom drugom mestu u gradu. Za pultom se inače menja ekipa poznatih gradskih disk džokeja, sa veoma zvučnim imenima.

lasta devojka1

lasta devojke

lasta splav

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

lasta masa

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com