• Sajamski kej bb
  Beograd, Savski venac
 • 00:00h - 06:00h
 • Disco / Funk / Pop
 • 500 Ljudi

Program splava

PETAK 18. Jun
Night flight - DJ's Prema & Lea od 20h

SUBOTA 19. Jun
White in the night - DJ's Divolly & Markward od 20h

NEDELJA 20. Jun
Gradski matinée - DJ's Pepe, Dooshan & Erick Kassel od 18h

Splav Lasta kao jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu, krasi obalu Save i predstavlja pravi izbor za one koji žele da iskuse pravi beogradski klabing i provod. Ovo ne čudi s obzirom na to da nam Lasta splav dolazi od ekipe vlasnika koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih.

Svi oni kojima je cilj da uživaju u čarima karakterističnog prestoničkog provoda, klub Lasta nudi tu mogućnost u kombinaciji sa vrhunskom atmosferom i ambijentom koji razoružava. Rezervišite sebi mesto na ovom splavu i spremite se za vrhunski užitak.

Splav Lasta 1

Splav Lasta rezervacije

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju. Takođe, Beograd noću nudi mogućnost da napravite rezervaciju i putem aplikacije (dostupna za android i za iOS), a pritom možete ostvariti brojne benefite - bolja mesta, ulazak preko reda, gratis piće i slično. 

Klub Lasta Beograd kapaciteta je 500 mesta, a zahvaljujući činjenici da je reč o jednom od najpopularnijih splavova za izlazak u gradu, uvek se traži mesto više. Zbog toga, rezervacije su obavezne

Zašto izaći na Lastu?

Spoj boja i muzike, detalja i nasmejanih ljudi na splavu Lasta prava je slika prestonice, a prostor podeljen na nivoe ostavlja mogućnost za interakciju i komunikaciju. Pristanite uz splav Lasta i popijte kafu kroz zalazak sunca ili se pripremite za dugu noć punu glamura i elegancije. 

Ne propustite veliki izbor koktela, a često je upravo Lasta pravi izbor za momačke večeri, proslave rođendana i razna druga slavlja i grupe. Lasta klub svojom karakterističnom energijom opija, pa svako ko jednom svrati na ovaj splav, uvek se sa zadovoljstvom vraća.

Lasta splav se nalazi u Beogradu, a svi znamo da se Beograd noću usija, ali treba iskusiti kvalitetan provod za pamćenje između novog mosta na Adi i treperavih svetala grada i noćnog neba, pa shvatiti u celosti zašto Beograd nazivaju Berlinom i Barselonom Evrope. Slike sa splava Lasta samo pokazuju upravo to. Svetski nivo na lokalnoj sceni.

Splav Lasta Beograd

Lasta splav Beograd - opis splava koji će vas oduševiti

Gradski splav Lasta predstavlja mesto za izlazak i zabavu koje na sofisticiran način spaja elegantno i prefinjeno sa duhom ludih i razuzdanih beogradskih žurki na reci. Ono što je jako bitno jeste da se ovde možete potpuno opustiti i uživati u prelepom ambijentu, ali se možete i prepustiti velikoj količini pozitivne energije koju je nemoguće ne osetiti, i tako đuskati do ranih jutarnjih časova.

Enterijer splava Lasta

Lasta gradski splav je brzo postao okosnica beogradskog noćnog života, a posebno se ističe i izdvaja i jedinstvenim ambijentom i enterijerom koji je osmislio poznati arhitekta Đorđe Gec, čija su tvorevina i klubovi “Brankow”, “Mladost” i “Ludost”.

Lasta splav uređen je prateći sve svetske trendove u kombinaciji sa tropskom dekoracijom, pa tako unutar kluba možete videti palme i slične detalje koji asociraju na prekookeanske destinacije. Ozvučenje i osvetljenje je na vrhunskom nivou što dodatno doprinosi pozitivnom utisku koji ovaj splav ostavlja na sve svoje posetioce.

Najatraktivniji provod i ovog leta odvijaće se upravo na splavu Lasta! Na vama je da proverite zašto.

Šta se sluša na Lasti? Najbolji DJ program!

Splav Lasta kao jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu gaji uglavnom popularni DJ program, koji je namenjen onima koji zaista umeju da prepoznaju muzički kvalitet ovog žanra i u njemu potpuno uživaju. 

Ovaj splav za izlaske je pravo utočište za prefinjenu gradsku ekipu koja prepoznaje i voli da se zabavlja uz vrhunski elektronski zvuk, sa akcentom na deep i disco house melodije, koji se ne može sresti ni na jednom drugom mestu u gradu. 

Za DJ pultom se inače menja ekipa poznatih gradskih disk džokeja, sa veoma zvučnim imenima, kao što su Peppe, Pookie i Goran Starčević, ali se ostavlja mesta i za gostovanja stranih DJ zvezda, kao i za mash up i hip hop večeri.

Splav Lasta Beograd 1

Ko izlazi na Lasta splav?

Beograd noću Lasta klub izdvaja kao mesto koje je predodređeno za vrhunski užitak, dobru zabavu i ljude koji znaju da cene atmosferu i ambijent koji im je na raspolaganju. Upravo takvi ljudi, željni najboljeg provoda i iskusni klaberi, dolaze na ovaj splav u nameri da maksimalno iskoriste sve specifičnosti ovog kluba u svrhu dobre zabave. 

Ako ste ikada gledali splav Lasta slike sigurno ste primetili da se na ovom mestu kreću najpopularnije gradske face, najatraktivnije devojke i mladići. Lasta Beograd okuplja ljude koji drže do sebe i ljude koji vole i umeju da se zabavljaju. Ukoliko prepoznajete sebe u ovom opisu, obavezno svratite, a Lasta splav će se pobrinuti da ponesete samo najpozitivnije utiske. 

Splav Lasta u Beogradu - lokacija popularnog splava

Kada je u pitanju gradski splav Lasta lokacija na kojoj se nalazi je adresa Sajamski kej bb, u samom srcu Beograda, kod Beogradskog sajma. Mnogi turisti, ali i Beograđani koji vole da prokrstare beogradskim rekama, primetiće upadjivo tropsku energiju ovog splava za provod, kako tokom dana, tako i tokom večernjih sati.

Parking kod Splava Lasta 

Svi znamo koliko je izlazak nezgodan ako se odlučite da ne pijete i da krenete na vaše omiljeno mesto za izlazak kolima. Prednost koju Lasta gradski splav ima je u tome što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki parking, te nećete morati da brinete o svom automobilu, a ni o poznatim mukama pronalaženja mesta.

Gradski splav Lasta Beograd - radno vreme

Splav Lasta radi četiri dana nedeljno. Petkom i subotom su na programu haus melodije, a nedeljom je matine. Lasta gradski splav otvoren je od ponoći do 05:00h ujutru, pa su lude žurke do jutarnjih časova neminovne. Nedeljom Lasta splav Beograd radi od 18:00h do 01:00h.

Lasta je idealno mesto za provod i tokom dana i to upravo kada krenu standardne beogradske žege, onaj osećaj koji nam je dobro poznat kada jedino što nam treba jeste hladno pivo, dobar koktel ili čaša ledenog vina, prijatno društvo i opuštanje u pravom beogradskom stilu na reci.

Ne propustite priliku da doživite prestonicu na najbolji mogući način. Obezbedite i rezervišite svoje mesto na vreme na najboljim beogradskim splavovima.

Splav Lasta cenovnik - cene pića

 • flaša žestokog pića regular - 11.500 RSD
 • flaša žestokog pića premium od 14.900 RSD pa naviše
 • šampanjac od 17.200 RSD pa naviše
 • flaša vina od 3.450 RSD do 22.900 RSD
 • kokteli od 690 RSD do 980 RSD
 • žestoko piće na čašu od 450 RSD pa naviše
 • pivo od 450 RSD do 580 RSD
 • vino u malim flašicama - 690 RSD
 • energetsko piće - 590 RSD
 • sokovi - 380 RSD
 • voda - 320 RSD

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Lasta