Složna Braća, vesti

Ozvučeni tamburaši u kafani Složna Braća!

Samo večeras 4.oktobra, dođite u kafanu Složna Braća u samom centru Beograda i dopustite sebi da osetite čari prave kafane i neodoljivom zvuku tamburaša!

Ovi ozvučeni zabavljači, veseliće se sa vama sve do sitnih sati i prirediti vam nezaboravan provod kakav do sada još niste videli.
Nakon fenomenalnih tamburaša koji će vas večeras oboriti s nogu, sutradan možete čuti šarmantnog Nikolu Vasovića. Naravno, početak naredne nedelje se tradicionalno obeležava sa neponovljivim i jedinstvenim Milošem Trninićem – Trnom koji je jedan od najtraženijih pevača beogradske klupske scene.

Slozna braca1

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda? Na pravom ste mestu! U kafani Složna Braća posvećena je pažnja svakom detalju i svakom gostu, kako biste vi bili zadovoljni i sa osmehom se vraćali. Osoblje u kafani Složna Braća nastoji da srdačnim pristupom učini sve da se kod njih osećate dobrodošli u svakom trenutku. Veliki izbor pića, pozitivna atmosfera i neizostavna živa muzika zaslužni su za dobro raspoloženje svih gostiju.

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća je mesto okupljanja, druženja, sastajanja i rastajanja, mesto gde se deli radost i tuga sa onima koji su nam ili nisu uopšte bliski.

Pored izuzetno dobrog muzičkog repertoara, u kafani Složna Braća vas očekuju i izuzetne devojke, koje ne kriju da se u ovoj kafani najbolje provode, što zbog muzike, što zbog atmosfere i gostiju.

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ukoliko ste željni dobre pesme, prijatnog osoblja i mesta gde možete igrati baš onako kako se osećate, bilo da proslavljate devojačke ili momačke večeri, ili ste željni vrhunskog provoda, onda je kafani Složna Braća pravi izbor za vas! Posetite je jednom da biste proverili, a vratićete se sigurno!

Zbog brojnosti velike ekipe koja se svakodnevno okuplja u kafani Složna Braća, poželjno je da na vreme rezervišete sto za vas i vaše prijatelje. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com