Beograd, Klubovi, Najave, Terassa, vesti

Pacha je konačno u Beogradu!
Jadele - rezident DJ čuvene Pache u PETAK 22.07 nam stiže i odmeriće snage sa našim rezident DJ-evima. Jadele, DJ, producent i vokal, značajan ćlan nove generacije house i tech house DJ scene. Ona vrti melodičan house i u karijeri imala je podršku velikih zvezda kao sto su Pete Tong i Hernan Kattaneo. Nastupala je u svim većim klubovima po svetu, od Egg London preko Ministry of Sound pa do Pache na Ibici. Nastupala je sa zvezdana poput Felix da house cat i Betoko, a prisutna je i na etiketama Defected records i Exploited music. Ona je izuzetno talentovan DJ i producent za čije ime će se tek čuti u mesecima koji dolaze. Jadele melodičan house DJ set koji se ne propušta imate priliku da čujete u petak u popularnom klubu Terassa Lounge, ujedno poznato kao mesto koje okuplja najbolje gradske ekipe, od 23h! Vidimo se u petak!

terassa lounge1

Fotografisano u klubu Terassa

terassa lounge2

Fotografisano u klubu Terassa

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

terassa masaa

Fotografisano u klubu Terassa

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com