Beograd, Restoran, vesti

Restoran Pahuljica smešten je nadomak bučnog i zagušljivog centra grada, uz sama pluća Beograda na obodu Zvezdarske šume, u ulici Pante Srećkovića 29. Radno vreme ovog restorana, kapaciteta 80 ljudi, je od 8 do 23 sata.

U enterijeru koji je fantastičan dominira drvo, tu su nacionalni motivi i cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu. Domaćinska atmosfera, oduševiće i one najprobirljivije goste, a svi koji su tražili mesto sa dušom, mesto na kom će moći da se opuste i uživaju u hrani, piću, kvalitetnoj muzici i lepom društvu dobili su svoju kuću.

Pahuljica 1

 Fotografisano u restoranu Pahuljica

Na meniju restorana Pahuljica nalaze se mnogobrojna jela naše nacionalne kuhinje. Započnite obrok uz pihtije ili pohovani plato Pahuljica. Od glavnih jela preporučujemo Vam ćevape na kajmaku, gurmansku pljeskavicu, punjenu vešalicu ili pileće belo - Pahuljica. Za one koji više vole riblje specijalitete preporuka pastrmka na žaru ili dimljeni šaran. Kao prilog možete uzeti neku od brojnih salata, a na kraju obroka zasladite se kohom, sutlijašem ili šne-noklama. U ponudi su naša najkvalitetnija bela i crna vina, kao i mnogobrojna žestina.

Osoblje restorana Pahuljica je ljubazno, profesionalno i na najbolji način predstavlja kako jedan restoran sa savršenom ponudom, tako i ono najbolje što dolazi iz naše lepe zemlje. Ukoliko ste ljubitelj dobre hrane, dozvolite restoranu Pahuljica da vam svoje kulinarsko umeće prikaže u svom restoranu koji Vam nudi vrsnu nacionalnu kuhinju od posebno biranih namirnica.

Pahuljica 3

Fotografisano u restoranu Pahuljica

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com