vesti

Pakleno dobra subota u raju.

U kafani Zlatarski Raj i ove subote očekuje vas vrhunska atmosfera, puno pozitivne energije i neverovatno dobro raspoloženje. Uz cene prilagođene svačijem džepu moći ćete maksimalno da se opustite, a vašem fantastičnom provodu dodatno će dopriteni muzički repertoar koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Samo za vas, nastupiće fenomenalni Pozitiv Bend!

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Pozitiv Bend ima i muški i ženski vokal, a samim tim i veoma bogati muzički repertoar. Sjajnim glasovnim i sviračkim sposobnostima ovaj sastav učiniće da čitavu noć budete na nogama i da maksimalno zavodoljite hedonistu u sebi. Moći ćete da uživate mahom u kafanskim numerama, ali biće svega što bend bude inspirisalo, i naravno onoga u čemu publika najviše uživa.

U kafani Zlatarski Raj moći ćete da uživate u bogatoj ponudi pića po pristupačnim cenama, da se provodite uz najbolje kafanske hitove i zaista kvalitetne numere, kao i da osetite pravi boemski duh. Karirani stolnjaci posebno doprinose meraklijskom uživanju, kao i najlepše devojke u gradu koje se ovde rado provode. Ne propustite provod na vrhunskom nivou koji je prilagođen svačijem džepu. Obavezno budite deo Zlatarskog Raja.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za nastup Pozitiv Benda, ali i za sva naredna dešavanja u popularnoj kafani Zlatarski Raj.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com