Cinema, Poznati, vesti

Panajotović i narodna poslanica u provodu.

Ko je sinoć bio u Cinemi, proveo je odlično veče i u društvu poznatih, a ko nije, ostaje mu da je gleda na fotografijama.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Naime, sinoć je klub Cinema bio stecište manekena, pevača, poslanica, i još mnogo poznatih gostiju sa kojima ste imali prilike da se družite. Na humanitarnoj večeri za malu Anđelu, budno oko naših fotoreportera “uhvatilo” je manekena Filipa Panajotovića u društvu nove devojke. Novina u njegovom poslu je ta što je radio na projektu nove društvene mreže koja je nedavno napravljena u Srbiji. 

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Zatim, ugledali smo Nevenu Adžemović, nekadašnju članicu grupe Models, ali i narodnu poslanicu koja sada razmišlja o privatnom biznisu sa suprugom. U klubu Cinema bile su i članice grupe "Models", famozna ženska šestorka, poznata po provokativnim nastupima i lakim notama. One su početkom godine završile snimanje spota za pesmu "Žmurke" sa maksi singla. Među gostima u Cinemi, bili su i “farmeri”, kao i pevačica Milica Majstorović. 

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Rezervišite svoje mesto putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. A dotle, pogledajte našu galeriju fotografija iz kluba Cinema.

 

beogradnocu.com