vesti

After party predstave "Ja, Mahalac" u klubu Fabrika.

Popularni elitni klub Fabrika iz nedelje u nedelju pruža sve bolji provod. Neobičan koncept, najbolja muzika i usluga na svetskom nivou privlače mnogobrojne goste, kao i poznate ličnosti.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Naime, ovoga petka u klubu Fabrika fotografi portala beogradnocu.com uhvatili su svojim objektivima, pored spektakularnog provoda, i VIP ličnosti, tačnije tu su se provodili Marinko Madžgalj, Zorica Brunslik, Irina Kruška, kao i Dragan Marinković Maca.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Zapravo, u petak posle predstave “Ja, Mahalac” poznati glumac i voditelj Dragan Marinković Maca pravio je veliki after-party čime je proslavio beogradsku premijeru ovog pozorišnog komada, kao i činjenicu da je zvanično postao i suvlasnik popularnog beogradskog kluba Fabrika.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Poznati nisu skrivali oduševljenje klubom Fabrika i provodili su se zaista sjajno, uživajući u svim ponudama ovog ekskluzivnog mesta. Proverite i sami zašto je Fabrika i njihov izbor. Fotografije su najbolji dokaz proteklog izvanrednog provoda.

U klubu Fabrika provešćete se bolje nego ikada, jer se poseban akcenat stavlja na zadovoljavanje svih vaših potreba, počevši od parkinga sa rezervisanim mestima za goste separea, kao i privilegovanog ulaza, do raznih poklona iznenađenja, kao i Loyality Programa.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Rezervacije za  žurke u klubu Fabrika, kao i za sva predstojeća dešavanja u ovom klubu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com