vesti

Peca Petaković u baru Dash's .

Peca Petaković večeras prvi put nastupa u vašem omiljenom baru Dash's. Fenomenalni Peca Petaković, večeras će zablistati u punom sjaju i pretvoriti vaš provod u vrhunski užitak.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

U ovom modernom ambijentu, vaša zabava će dostići najviši mogući nivo, a još uz Pecu Petakovića, večeras će biti ludo i nezaboravno. Bar Dash's, mesto je u kom se direktno katapultirate u budućnost, ovde spava takva količina energije koja je dovoljna za provode koji se pamte dok se postoji.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

U baru Dash's sve je fenomenalno i oblici i osvetljenje sve je geometrijski savršeno osmišljeno, a Peca Petaković će se večeras potruditi da u savršenom ambijentu i vaš provod bude više nego fantastičan. Pevaćete samo najbolje pesme, pored vas će se veseliti samo najlepše devojke i najzgodniji momci, jer bar Dash's je i napravljen samo za najbolje od najboljih, a to ste vi. Večeras se opustite u potpunosti, Peca Petaković će naštimati vaše  raspoloženje do najviše frekvencije, biće tu da potvrdi još jednom da se provodi u baru Dash's ne zaboravljaju nikada.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Ovde se pije, ovde se voli, omiljena pesma da igrate moli, sve je sjajno, vibracije lete, energija puca sa svih strana jer vaš bar Dash's i Peca Petaković znaju šta je bolje od najboljeg i zato su tu samo za vas. Vaš bar Dash's priželjkuje vaš dolazak, čeka vas runda najboljeg provoda, rezervišite provod nad provodima putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve zanimljivosti i novosti iz noćnog života prestonice, naša galerija fotografija govori više od reči.

 

beogradnocu.com