Najave, Teatro

Peđa Medenica i Snežana Nena - Klub Teatro.

Klub Teatro radi za vas skoro punu deceniju i sinonim je za najbolji noćni provod u Beogradu. Klub Teatro je najveća i najopremljenija diskoteka u prestonici zabave .Svojim enterijerom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, posebno izdvojenim VIP delom i svojim drugim navedenim karakteristikama, bogatom kartom pića, kvalitetnom uslugom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima poput čuvene Trumpetmanije, privlači veliki broj kako domaćih tako i inostranih posetilaca koji u klubu ostaju do ranih jutarnjih časova.

Posetite ga još večeras jer nastupaju fantastični Peđa Medenica i atraktivna Snežana Nena Nešić. Ova dva izuzetna pevača će večeras raspaliti vatru među gostima kluba Teatro i pokloniti vam jednu noć punu uzbuđenja i avantura. Pripremite se na maksimalno uživanje uz najveće hitove narodne muzike.

teatro1

Fotografisano u Klub Teatro

Dođite i uverite se u najbolji provodu gradu! Kako ne biste propustili spektakl otvaranja jedinstvenog kluba Teatro, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online.

teatro2

Fotografisano u Klub Teatro

beogradnocu.com