vesti

Pena osvaja Beograd!

U Kombank areni 21. septembra očekuje vas neverovatna pena žurka. Na petom po redu Guarana Foam Fest-u zabavljaće vas velika dj imena, koja će u kombinaciji sa svim novitetima ovogodišnjeg festivala učiniti da se provedete bolje nego ikada.

Dvanaest časova senzacionalnog provoda očekuje sve one koji su dovoljno smeli da se prepuste peni! Uz scenske performanse, pena topove i penopade zagarantovan je dobar provod. Ono što će vas zagrevati dok vas pena bude rashlađivala jeste elitna ekipa dj-eva među kojima su Emil Lassaria & Caitlyn, Geo Da Silva, Dj Pantelis, Felipe Simo, Sax ‘N’ Groove i mnogi drugi.  Očekuje vas najvlažnija žurka do sada, uz najluđi provod koji se neizbežno dešava u peni!

Foam Fest najveći je festival ove vrste u Evropi. Po licenci, u srpskom festivalskom brendu uživaju i stanovnici drugih zemalja, pa se tako tako ovogodišnji BGD Foam Fest istovremeno održava u beogradskoj Kombank areni i Ljubljani. Da bi žurke u peni bile još interesantnije organizatori su obezbedili direktnu povezanost ovih žurki putem video linka.

Deo onoga što vas očekuje u Kombank areni možete okusiti i na promo žurkama Guarana Foam Fest. Penušavi karavan predstavlja pravi hit, gde god da se pojavi, što zbog pene, što zbog starleta koje su tu da vam ulepšaju i upotpune uživanje.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Fotografije sa dosadašnjih promo žurki, koje se uveliko održavaju po Srbiji i izazivaju veliko interesovanje mladih, možete pogledati u našoj specijalnoj rubrici posvećenoj ovom dešavanju – Foam Fest. Pogledajte i biće vam jasno zašto Guarana Foam Fest važi za jednu od najboljih žurki u regionu!

Prodaja ulaznica za jubilarni BGD Foam Fest je počela, a svoju kartu po ceni od 1500 RSD možete naručiti putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili rezervisati Online. A da bi sve bilo još jednostavnije, sve karte naručene preko portala beogradnocu.com biće vam besplatno isporučene na kućnu adresu.

 

beogradnocu.com