Freestyler, Jimmy's, Kolumne, vesti

Pet tipova devojaka sa kojima ste partijali.

Ne volimo da generalizujemo, ali svako od vas je garantovano imao priliku da se u provodu nađe, bar jednom, sa svakom od ovih devojaka.

5. Ekspert u nestajanju.

Ova vrsta devojaka je svačija noćna mora. Prepoznaćete ih tako što se u jednom momentu sa njima, a već u drugom trenutku one su jednostavno nestale. Naravno, kada ih već nema neko vreme pomislite da su izašle ispred da pričaju telefonom, da su otišle do wc-a ili da rade neke bezobrazne stvari u mračnom delu kluba. Međutim, kada ih nema nešto duže počinjete da šaljete poruke i zovete, ali ekspert u nestajanju se ne da pronaći. Na kraju večeri, kada vi već potpuno poludite, one se jednostavno pojave i ponašaju se potpuno nonšalantno kao da se ništa nije ni desilo.

jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

4. Ekspert u flertovanju.

Sa devojkom koja je ekspert u flertovanju je uvek interesantno izaći. Ona voli da pije, da se zabavlja, ali neće ni trepnuti pre nego što te ostavi i zameni za tipa koga prvi put vidi u životu i koji je poziva na ples. Ako vas pak ne ostavi same, ekspert u flertovanju će klimati glavom sve vreme praveći se da vas sluša, a zapravo će skenirati nekog slatkog tipa u okolini. Ovakvoj devojci je veče propalo ukoliko neko nije potražio njen broj, ukoliko nije dobila više od sedam komplimenata i ukoliko nije dobila bar tri pića.

acapulcoo

Fotografisano na Splav Acapulco

3. Ekspert u filozofiranju.

Ovo je onaj tip devojaka koje nakon par pića počnu da razmišljaju o smislu života. Zašto smo mi ovde gde smo? Da li je ovo sve gubljenje vremena? Da li je ovo san? Koji je smisao našeg postojanja? Ekspert u filozofiranju želi da čuje vaše nade, snove i teorije, a jedino što želi više od toga je da vama prepriča svoje. Eksperta u filozofiranju možete opaziti u najmirnijem delu kluba, ili za šankom, pokušavajući da stupi u razgovor sa osobama oko sebe.

2. Ekspert za funkcionisanje pod dejstvom alkohola.

Ovakve devojke su retke, ali prilično zastrašujuće. Ovakvu devojku videćete kako eksira piće za pićem tokom čitave večeri. Gledajući je nemoguće je ne zapitati se kako joj sve to uspeva, odnosno kako i dalje stoji na nogama sasvim stabilno i ne prestaje da pije. Ekspert za funkcionisanje pod dejstvom alkohola često će vas izazvati na alko-dvoboj. Ne pristajte na to da ne biste dobili nadimak u deminutivu!

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

1. Ekspert u zaboravljanju.

Pola sata nakon što je trebalo da se nađete sa devojkom koja je ekspert u zaboravljanju stići će vam poruka: "Kad se nalazimo?", praćena porukom "A gde smo se beše dogovorili?". Čim uđe u klub setiće se da je zaboravila da zaključa auto, a na pola puta nazad do automobila da je ključeve ostavila na stolu. U svakom slučaju, kada izađete sa ekspertom za zaboravljanje uvek imate šta da prepričavate. Naravno, ako ne doživite nervni slom od neorganzovanosti ovakve devojke.

Ukoliko se niste pronašli, pratite nas i dalje. Uskoro vas očekuju i nove kategorije devojaka sa kojima ste sigurno partijali, ili one sa kojima ćete tek. A ukoliko smo vas inspirisali na izlazak, podsećamo: rezervacije za sva vodeća prestonička mesta možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije o noćnom životu Beograda.

 

beogradnocu.com