vesti

Petak idealan za Filmski Grad!

Ukoliko ste ljubitelj dobre “žive” svirke, idealno mesto za vaš večerašnji izlazak je popularni klub Filmski Grad. Večeras vas ovde očekuje drugačiji provod nego inače. Ukoliko ste mislili da ne može bolje, budite spremni na iznenađenje!

Naime, u klubu Filmski Grad  za početak vas očekuje DJ Gasa a nakon toga nastupe će održati Filip Pejović, Jelena Nina Tomić, Darija i naravno Mladen Cvetanović . Pored prelepog ambijenta i neopisivo lepog prostora za uživanje, u srcu Košutnjaka, sjajni izvođači takođe su razlog zašto ovaj petak treba provesti upravo ovde.

Filmski grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Klub Filmski Grad poznat je po uvek dobroj atmosferi, pozitivnom raspoloženju i usluzi, koja je uvek na nivou svetskih klubova. Pažljivo odabrana muzika, dosta dobre energije, kao i entuzijazam svih koji učestvuju u radu kluba, doprinosi tome da dobar provod ovde uvek bude neizbežan. Ne postoji bolje mesto u gradu da na savršen način započnete svoj vikend!

Filmski grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Fotografije dosadašnjih dešavanja iz kluba Filmski Grad možete pogledati u našoj galeriji fotografija, i uveriti se u spektakularan provod. Fotografi portala beogradnocu.com i večeras će beležiti vaše najinteresantnije momente.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, možete izvršiti rezervacije na najjednostavniji način, i tako obezbediti najbolji provod sebi i svojim prijateljima.

 

beogradnocu.com