Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Znamo da volite ove devojke, momke i njihove igračke. Oni će vam dokazati da je petak 13. vaš srećan dan. Ako ste bili na njihovoj svirci, znate da je najbolji opis za njih ENERGIJA, u pravom smislu te reči! Girl, Boys and Toys u Novom Bitefartcafe-u!

Ako želite da čujete kako devojke iz GBT pevaju, đuskaju, repuju i izvode pesme poput Breathe i Smack my bitch up, potpuno ravnopravno, ako ne i bolje od mnogih muških vokala, vidimo se ovog petka.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Samo dan kasnije, 14. februara, povedite svog partnera ili ga potražite, na šljokantno-glamuroznom koncertu, u izvedbi 5 šljokicanstvenih Giftovaca, koji praznično posvećuju ovo veče, elektro- bogu: Depeche Mode!

Međutim, ovde se vaše veče ne završava. Na uzavrelu atmosferu Giftovaca, nadovezaće se unikatni Betty BOOM band, sa svojim specijalno odabranim repertoarom za ovo veče.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Ovo je prilika koju su svi čekali. Sada možete slobodno da se izrazite pokretom, plesom, dodirom i osmehom upućenim ka bini koja pršti od energije. Ovo je događaj spajanja, kvalitetnog druženja i pozitivne energije.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com