Tri Promila, vesti

Petkom i subotom svi su u kafani Tri Promila.

Za sve ljubitelje pravog kafanskog provoda kafana Tri Promila je neizbežna lokacija svakog vikenda. Tri Promila Bend, postaraće se da najluđe noći postanu neodoljiva i redovna praksa koju ćete upražnjavati, evo već od sutra kada vas ovaj fantastični sastav u kafani Tri Promila neumorno zove u besane noći, a ko ostane na nogama pričaće.

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

Biće to fenomenalno veče, veče ludorije, veče boemije samo vaših pesama i najpoželjnijih emocija koje postoje jedino u kafani Tri Promila, u vulkanu najpoželjnijih provoda u gradu koji nastaje samo u muzičkoj proizvodnji Tri Promila Benda, vašeg najomiljenijeg benda. Ne treba da vam ponavljamo, sami ćete poželeti da odete u kafanu Tri Promila i nikada iz nje da izađete.

U subotu se točenje mlazeva provoda samo nastavlja i to uz Preko Tri Promila Bend, koji je žešći, ljući i spremniji da vas očara u svega nekoliko taktova.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Subotom je u kafani Tri Promila totalni haos, to je ludnica bez prestanka koja vas zove u amam najvrelijeg gutljaja istinskog užitka i morate to da probate inače život bez ovakvog provoda ostaće bez smisla. Za odlazak u kafanu Tri Promila imate najmanje tri razloga, najbolji provod, najluđi doživljaj, prijateljsku cene, ostalo ćete nakon nezaboravne noći dopisati  sami.

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

Rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, kafana Tri Promila je postala naša druga kuća, u euforiji najbojemskih noći naši fotoreporteri merkaju svaki vaš osmeh, zaigrajmo zajedno!

 

beogradnocu.com