Na Vodi Kafana, Poznati, vesti

Pevačica Ella napravila promociju u kafani Na Vodi KafanaSinoć je u fenomenalnoj kafani Na Vodi Kafana promociju održala nova nada muzičke scene Ella. Svoju koleginicu podržale su mnogobrojne poznate ličnosti, želeći joj i predviđajući uspešnu karijeru. Ella je blistala u jednostavnoj efektnoj haljini, otpevavši nekoliko pesama, a ludu atmosferu zabeležio je objektiv našeg veštog fotografa.

Pevacica Ella napravila promociju u kafani Na Vodi Kafana.jpg3

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Jedno od mnogih poznatih lica u Na Vodi Kafani bio je i Nikola Burovac, koji je došao bez supruge Milene Vučić. Isti slučaj je bio i sa šarmantnim Darkom Filipovićem, koji je lepšu polovinu ostavio kod kuće.

Pevacica Ella napravila promociju u kafani Na Vodi Kafana.jpg2

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Jellena je došla vidno raspoložena, radujući se što je dobila naslednicu u imenu sa dva slova l. Davor Jovanović je uputio čestitke koleginici i zabavljao se za svojim stolom.

Pevacica Ella napravila promociju u kafani Na Vodi Kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Jedna od najveselijih bila je svakako Darija Stanojević, a Sexy Sandra je poznata kao veliki ljubitelj kvalitetnog kafanskog provoda, pa ni ovde nije izostala. Na Vodi Kafana pravi najbolje žurke i uvek je dupke puna.

Pevacica Ella napravila promociju u kafani Na Vodi Kafana.jpg1

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Pevacica Ella napravila promociju u kafani Na Vodi Kafana.jpg4

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima najbolji provod, i uživajte kao prava zvezda. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com