Beograd, Restoran, vesti

Restoran Pink nalazi se na adresi Solunskih boraca broj 16, u Žarkovu, i spada u restorane nacionalne kuhinje. Kapacitet restorana je 300 ljudi, dok letnja bašta ograđena svedenim zidom od cigle i popločana terakotom ima kapacitet od 20 gostiju. Radno vreme je od 10 sati ujutru pa sve do ponoći. Pogodnost koju imaju gosti ovog restorana je i besplatan parking, sa deset parking mesta.

Enterijer restorana Pink je zaista izuzetan i sigurno će privući Vašu pažnju. Zidovi, arkade i kalkani od crvene opeke, daščani i pod od terakote, kamin da doprinese utisku da ste u gostoljubivoj i domaćinskoj kući, drveni stolovi sa kariranim stolnjacima, birani komadi starinskog restauriranog nameštaja, stepenice sa ogradom od kovanog gvožđa samo su neki od detalja.

Pink 2

Fotografisano u restoranu Pink

U restoranu Pink služi se izuzetna domaća hrana, od hladnih predjela do deserta. Ono što se može izdvojiti sa menija restorana su svakako njeguški stek, teletina i jagnjetina pod sačem, pileća Karađorđeva, ćureći specijalitet Pink, kao i brojna jela sa roštilja. Treba posebno naglasiti da su porcije prilično obilne i da će zasititi i one sa najvećim apetitom. Za one koji nisu ljubitelji mesa tu su i odlčno pripremljeni riblji specijaliteti, pice, paste, rižota ili obrok salate. U vinskoj karti mogu se naći naša probrana vina, kao i najfinija vina iz Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Na kraju obroka zasladite se baklavom ili tulumbom.

U restoranu Pink dočekaće Vas ljubazni kelneri, vrsni kuvari i roštiljdžije, srdačna i domaćinska atmosfera i gosti poput Vas, pravi zaljubljenici u dobar zalogaj i kapljicu. Restoran se može pohvaliti dobrom posetom upravo zbog izuzetne brige o svojim posetiocima, koji ovaj restoran uvek napuste siti, zadovoljni i bolje raspoloženi nego kada su u njega dolazili. Imajući u vidu kvalitet i obilnost porcija, restoran Pink je sigurno odličan izbor.

Pink 3

Fotografisano u restoranu Pink

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com