Pivnica Ispod Mosta, vesti

Pivnica Ispod Mosta iznad svih očekivanja.

Uz sjajan muzički repertoar, dosta pozitivne energije i mnoštvo iznenađenja, provešćete se zaista fantastično. Za sve pivopije, ali i ljubitelje pravog boemskog provoda, uz dobru pesmu i najlepše devojke, pravi izbor za provod naredne nedelje definitivno je Pivnica Ispod Mosta.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Četvrtak 6. februar savršen je dan za uživanje sa sjajnim muzičarima, koji će se pobrinuti da budete maksimalno zadovoljni, što repertoarom, što načinom njihove izvedbe. U Pivnici Ispod Mosta zabavljaće vas Darija i Pule Scandal. Samo dan nakon njih, u petak 7. februara za vaš provod zaduženi su Tamburaši, koji će osvojiti vaša srca najlepšim narodnim i starogradskim numerama, koje će vas garantovano držati na nogama do ranih jutarnjih časova. Orkestar Komšije biće sa vama u subotu 8. februara, i nesumnjivo je učiniti jedinstvenom.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Pivnica Ispod Mosta nudi vam fantastičan provod sa mnoštvom atraktivnih ponuda i jedinstvenim cenama, koje su prilagođene svačijem džepu. Ovde možete uživati potpuno rasterećeni bez brige o svom novčaniku u velikoj ponudi raznih vrsta piva.  Pivnica Ispod Mosta nudi hedonistički ambijent u kome možete piti i najbolje vrste rakija, i uživati u raznim delikatesima .

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Rezervacije za sva dešavanja u Pivnici Ispod Mosta možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i tako obezbediti sebi najbolji meraklijski provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu sjajnu kafanu.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz Pivnice Ispod Mosta svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com