Pivnica Ispod Mosta, vesti

Pivnica Ispod Mosta - nova kafana na beogradnocu.com.

Novo mesto na portalu beogradnocu.com za vaš najluđi provod je fenomenalna kafana Pivnica Ispod Mosta. U starom delu grada nedaleko od Brankovog mosta, u zdanju iz XIX veka, otvorena je ova izizetna pivnica koja je za kratko vreme postala omiljeno mesto ljubitelja piva, ali i ljude željnog vrhunskog provoda.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Zahvaljujući otvorenom i srdačnom dočeku svih zaposlenih, kao i specifičnoj unikatnoj ponudi poput bavarskog gulaša, dimljenih butkica, sočnih krilca i roštiljskih kobasica u pivu, ova Pivnica je itekako postala popularna. Naravno, veliki izbor piva se podrazumeva, jer piva nikad dosta u Pivnici Ispod Mosta, ali i mnogo drugih osvežavajućih pića.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Darija i Pule Scandal Bend će nastupati i 2. januara, a u petak vas čekaju neizostavni Tamburaši! Starogradska muzika za prave boeme. Samo za vatrena srca i ekscentrične duše, u zdanju ovog prostora, tišinu će narušiti ovi sjajni Tamburaši. Ne propustite ludu žurku u Pivnici Ispod Mosta! Na kraju prve nedelje u novoj 2014. godini, u subotu i nedelju, sviraće vam na uvce i pevati Orkestar Komšije. Vrhunski provod vam je zagarantovan.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Rezervišite svoje mesto u kafani Pivnica Ispod Mosta. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u Pivnici Ispod Mosta. A u iščekivanju fenomenalne večeri, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovaj klub bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

Beogradska Pivnica Ispod Mosta postoji samo za boeme, ljude punog srca i umetničkog karaktera!! Ne propustite!

 

beogradnocu.com