vesti

Plan B uvek u prvom planu.

Popularni beogradski klub Plan B i ove nedelje pruža neponovljivo iskustvo noćnog života Beograda.  Najveće domaće i regionalne estradne zvezde, pored toga što u klubu Plan B rado nastupaju, sa velikim zadovoljstvom se ovde i provode, a na vama je da proverite zašto.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Večeras u klubu Plan B za vaš nezaboravni provod pobrinuće se momak izuzetnih glasovnih mogućnosti Stevan Anđelković, dok ćete sutradan 29.novembra, proslaviti Dan Republike uz tandem Zli & Digitalna Draga. Kraj meseca novembra rezervisan je za Tocu, Dariu i Plan B Bend koji će vam prirediti vrhunski provod.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Kada je reč o dobroj žurci, ni sledeća nedelja nećće biti izuzetak. Vašem maksimalnom uživanju u sredu 4.decembra doprineće fenomenalni Darko Lazić i Milica Todorović. Oni će učiniti da čitave noći budete na nogama, i ovaj izlazak dugo prepričavate. Atmosfera na svetskom nivou, puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja, ono su što njihove nastupe karakteriše. Naime, Milica Todorović trenutno radi na završetku snimanja pesme “Tri čaše” koju je napisao Dule Bačić, a sa kojim ju je spojio Saša Kovačević. Darko Lazić je kao i Milica, učesnik takmičenja “Zvezde Granda” i pobednik istog 2009 godine. Poznate pesme su mu “Čemu ovo sve, “Daj mi znak”, “Brate moj” i mnoge druge. Ova sjajna ekipa pevača pobrinuće se učiniti da vaš provod u klubu Plan B bude idealan.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Rezervacije za večerašnji provod, kao i za sva dešavanja u klubu Plan B možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

Klub Plan B ima sve ono što dolikuje jednom mainstream i klubskom mestu, odnosno, poznato je po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda. Uz gostovanja najvećih estradnih zvezda i bendova moći ćete da se provedete neverovatno, u prijatnom, sofisticiranom ambijentu kluba Plan B, koji pored toga što predstavlja prelepo uređeno i elegantno mesto, dozvoljava vrlo opušten provod i prisnu atmosferu. Ono što je sigurno, ukoliko klub Plan B bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati.

 

beogradnocu.com