Najave, Planta, vesti

Izlasci su u Beogradu postali obavezni za sve koji kroče u njega, a mi vam predlažemo da obavezno posetite jedno posebno mesto za izlazak. Mesto koje će vam pružiti veliku ljubav, odličnu žurku sa svetskom muzikom, a pored svega, koštaće vas jako malo. Čeka vas Planta kafe!

Ekipa ljubitelja žurki u Beogradu, pre pet godina počela je da radi na jednom projektu, na jednom slatkom mestu za izlazak, koji će ljudima pružiti veliku ljubav, odličnu žurku sa svetskom muzikom, a da vas taj provod košta jako malo. Stvorili su Plantu, preko dana kafić poznat studentima Ekonomskog fakulteta (nalazi se preko puta istog), a subotom uveče mesto koje je postalo sinonim za kvalitetan provod sa niskim kafanskim cenama. Žurke obično počinju u 22h, kako bi mnogima pružile priliku da se zagreju i provod nastave u nekom od klubova koji rade do rane zore, a opet ostalima pružile najbolje mesto za izlazak jer žurke traju do 03h u noć!

Tako je i nastao moto kluba: "Kafanske cene, klupska atmosfera!"

EVENT COVER NO NUMBER

Ljubav je dospela u petu godinu, a ove godine postala je strast. Na jednom jedinom mestu u Beogradu, dešava se žurka koja vas inspiriše, izludi, poziva na mesto zezanja svake subote. Godinama je bila plodna za odličnu energiju...u sezoni 2014/15. donosi 9 meseci kvalitetnog provoda, odlične muzike, perfektnih cena za kvalitetno moralno srozavanje.

Svake subote je druga muzika u planu. Od komerciajlnih zvukova Housa, preko RnB-a, do muzike '90-ih i po prvi put ove godine Pop/Rock-a.

Ekipa iz Plante vam obećava puno iznenađenja, kvalitetnih bendova i odličnih DJ-eva, idejnih tematika i mnogo lepih ljudi u celoj zimskoj sezoni!Za prvu žurku koja će se desiti u subotu 11. oktobra sa početkom u 22h, odabrali su nam Kizamija, poznatog beogradskog di-džeja, koji se proslavio radom na TDI radiu. Ako ste ljubitelj dobrog House-a, onda je Planta ove subote idealno mestao za vas!

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com