Najave, Planta, vesti

Planta - Najbolje od 90'ih vol.2

Ma koliko se trudili da zaboravimo devedesete, dens muzika iz tog vremena budi u nama nostalgične emocije. Jedan od muzičkih događaja pred sami kraj ove godine, koji će nas vratiti u period kada je dens muzika bila globalno popularna, muzika na kojoj su generacije odrasle slušajući izvođače koji su imali svetsku popularnost, dešava se ove subote u vašem omiljenom klubu za zabavu - Planta !

PLANTA 90'S 2 POSTER 3a

“Rhythm Is a Dancer”, “Pump Up The Jam”, “No Limit”, “Everybody Dance Now”, ‘’All That She Wants’’, “Informer”, ‘’Be my Lover’’,‘’Mr Vain’’, nezaboravni su hitovi čuvenog perioda devedesetih godina, koje ćemo imati prilike da čujemo kao i mnoge druge domaće hitove koje su obeležili devedesete.

PLANTA 90'S 2 POSTER 5

Philips Blue - dečko koji najbolje prezentuje ono što ćemo želeti da čujemo a to su hitovi sa kraja prošlog veka koje on itekako ume da izvrti, provod je svakako zagarantovan, vaše je samo da rezervišete mesto na vreme i da onda ispoštujemo dogadjaj kako mu priliči, u pravom stilu devedesetih. Vidimo se u Planti.

PLANTA 90'S 2 POSTER 4

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com