Plastic, vesti

Plastic je u modi.

Nema sumnje da je ovo nedelja u kojoj će pravi klaberi dosta uživati. Spektakularne žurke očekuju vas u celom gradu, dok iz ponude izdvajamo klub Plastic gde ćete se garantovano provesti bolje nego ikada.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

U sredu 29. januara u klubu Plastic održaće se fantastična Buzzin’ T-Shirts Party, kada će za vaše maksimalno uživanje biti zaduženi jedni od najtraženijih beogradskih dj-eva, DJ Ike i Dj Prema. Ovaj dvojac je prepoznatljiv po tome što publici pruža različite muzičke sadržaje, počevši od R'n'B i Hip-Hop zvukova, preko underground zvukova alternativne i elektronske muzike, i naravno uvek naprave spektakularnu atmosferu.

Samo dan nakon Buzzin’ T-Shirts Party, u četvrtak 30. januara, u klubu Plastic očekuje vas Banging Bombastic Party, kada će vaši domaćini biti nemac Tom Gepard, Oakich iz Mađarske, kao i dj našeg porekla, Erick Kasell. Za ovaj trio se kaže da donosi Evropu u Beograd, odnosno atmosferu sa najboljih evropskih žurki upravo u našu prestonicu. Ne propustite najbolje setove progressive house-a, i najbolju žurku u gradu ovog četvrtka.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Petak 31. januar rezervisan je za Amsetrdam by Plastic, odnosno sa vama će biti Mirko & Meex , kao i specijalni gosti, koji će vas ostaviti bez daha. Dođite i probudite sva svoja čula na podijumu za ples. U klubu Plastic očekuje vas neverovatna eksplozija energije i pozitive. Iste večeri u klubu Mint, koji je spojen sa klubom Plastic očekuje vas MKSDL sa gostima.

Ukoliko propustite petak u Plastic-u, odnosno Amsterdam by Plastic, grešku morate ispraviti već u subotu i to uz Mainstream Preassure i Dj Ike & Dj Prema, ili pak Buggin Out, koji će se održati u klubu Mint, i to uz Torisa Badića i Nemanju Boškovića.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja pogledajte našu galeriju, koja će vas garantovano inspirisati da Plastic i Mint budu deo vašeg provoda. Pratite nas redovno i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com