Plastic, vesti

Plastic - novi klub na beogradnocu.com.

Klub Plastic ove godine slavi jubilarnu, desetogodišnjicu postojanja, pod sloganom “10 Years Of Love”. Svaka sezona donosi i nova hit mesta, ali neki klubovi uspevaju da traju i duže od 10 godina, i to s nesmanjenom popularnošću, a takav je upravo klub Plastic, koji stalno unosi novine na repertoar i klupsku scenu. Pored dobro ustaljenih večeri kao što su Buzzin’ sredom kada su na repertoaru Hip- hop i R’n’B, subotom je Mainstream Pressure sa malo mash-up i klupskih klasika.

Novi dan za zezanje u Plasticu je četvrtak, koji je podređen večerima Progessive House-a, pod imenom “Don’t Worry, Bang Happy”, Beogradu fale one prave žurke. Žurke kakve gledate po Evropi i gde se pušta prava muzika. Žurke gde su najbitniji dancefloor, provod i mašta!

"Belgrade Banging Org." ove zime donosi u Plastic nove žurke i zvuke kvalitetnog standarda.

Moći ćete da uživate u hitovima "Tomorrowlanda", "Ultra Music Festivala", "Sensation-a" i sličnih tome. U zvucima koje su napravili Nicky Romero, Hardwell, Steve Aoki, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike, Swanky Tunes & Hard Rock Sofa, Tiesto, Armin Van Buuren i ostala svetska imena. Ove žurke su rezervisane samo za najluđe party manijake koji vole da skaču, đuskaju, koji vole adrenalin i dobar tvrd "Dutch" zvuk. Pripremite se za nešto potpuno inovativno, nešto potpuno neviđeno, nešto potpuno ludo i originalno. Svakog četvrtka u Plasticu, Tom Gepard, zagrevanje sa DJ Oakich i After party DJ Erick Kasell. Svakog petka, u klubu Plastic dominiraju DJ Mirko & Mexx, a Hat Party koji se organizuje ugostiće svake nedelje neko poznato lice sa klupske scene, tačnije goste iznenađenja.

Klub Plastic jedno je od omiljenih okupljališta ljubitelja urbane scene u Beogradu. Klub ima vrlo zanimljiv repertoar, koga karakterišu česta gostovanja domaćih, kao i poznatih svetskih DJ-eva i izvođača. Sa kapacitetom od 2000 ljudi, spada među najveće lokale ovog tipa u prestonici, a poslednjih godina rada, postao je simbol novog standarda u beogradskom noćnom životu. Naročito je omiljen među strancima zbog "zapadnjačkog" stila uređenja samog kluba, kao i žurki koje se u njemu održavaju.

Klub Plastic je povezan sa klubom Mint i direktno iz jednog kluba se može ući u drugi, iako svaki ima zaseban ulaz. Tako da tokom noći možete menjati svoju lokaciju u zavisnosti od toga gde vam se provod više svidi. Iako su povezani, puštaju različitu muziku. U Mintu se pušta isto house, ali malo tvrđa varijanta. Ovaj klub okuplja nešto probirljiviju garnituru posetilaca i predstavlja gradsko utočište za ljubitelje Drum'n'Bass, Disco, Soul, Funk i Progressive house zvukova, koji vole da se provode do ranih jutarnjih časova!

Obezbedite svoje mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Plastic. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com