Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Njeno ime je već više od 2000 godina sinonim za žensku lepotu. Ona je afrodita Nila, oživotvorena Venera, najlepša žena svih vremena. Njena je lepota njeno oružje. Oružje koje je osvojilo slavnog Julija Cezara, drevnog vladara Rima, po kome ovaj, sedmi mesec u godini, nosi naziv Julius. 16. dana Juliusa, u subotu, budite naši gosti, nazdravite božanstvenoj Kleopatri, pozdravite Egipat i osetite duh starog Rima, pokušajte da ostanete ravnodušni na lepotu, ili joj se prepustite bez borbe, jer, ta borba je unapred izgubljena. Nećete biti prvi koji je gube, ali ćete nesumnjivo, biti najdraži. Za muziku će ove subote biti zaduženi Marcco Twilightz i Dave Floyd koji će vatrenu atmosferu držati na vrhu! Vidimo se na splavu Shake n Shake!

shakedevojka1

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Ne propustite ovo magično veče! Obezbedite sebi i svojim prijateljima mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

shakemassa

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com