Kod Ministra, vesti

Počelo novo zasedanje.

Sinoć su Katarina Grujić i Švaba i dobar provod ili dobar kafanski savet potražili gde drugo nego u kafani Kod Ministra. Sinoć su Kod Ministra nastupali Black Pantersi, za koje se zna da su sastav koji pravi najbolju atmosferu u gradu, odavno su i samo ministri svraćali da čuju ovaj sjajni sastav koji celu dušu ostavlja za jedno veče i celu kafanu sa svega nekoliko taktova diže na noge, a tako je, verujte, bilo i sinoć.

kafana Kod Ministra

 Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Katarina Grujić je pevačica iz Grandovog jata, iako je u takmičenju pažnju privukla i stasom i glasom, publika se nakon učešća u Farmi 5 nekako još više vezala za nju. U ovom takmičenju publika je mogla da vide njene različite strane, definitivno se najviše pisalo i pričalo o njenoj vezi sa Borisom Stamenkovićem. Njena pesma ''Jedno đubre obično'', veoma lepo je prošla kod poklonika muzičkog pravca kojem pripada i Katarina.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Kafana Kod Ministra, pobrala je sve simpatije gostiju, bilo da ste u potrazi za dobrim provodom ili jednostavno željni "ministarskog" drušva kafana Kod Ministra je prava adresa na koju treba da se upitite, tako je sinoć razmišljao i Milan Marić Švaba, koji se u poslednje vreme sve češće pojavljuje u javnosti, publika ga zna kao glumca u jednom od najpopularnijih filmova domaće kinematografije ''Rane'', učestovao je i u Velikom Bratu iz kog je izašao kao pobednik.

Kafana Kod Ministra je sinoć svoju zabavljačku dužnost obavila baš ministraski, sve je obavila u roku i narod je bio i te kako zadovoljan, a tako je uvek kada o vašem raspoloženju brinu uvek najbolji Black Pantersi, na čelu sa Tomom koji je već ušao u zabavljačku legendu i čiji humor svi obožavaju, naravno Toma je sa ostatkom benda i sinoć u najboljoj kafani Kod Ministra bio podjednako šarmantan.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Ne čekajte ni vi predugo, već se čim pre uputite u kafanu Kod Ministra, imaćete ekskluzivnu priliku da se na ovako posebnom mestu zabavljate u najboljem društvu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Ministar i nas uvek dobo ugosti, rezultate te fantasrične gostoljubivosti možete videti u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com