Najave, vesti

Početak sezone u kafani Još Jedno Sokače.

U sredu 27. maja očekuje vas spektakularno otvaranje letnje varijante jedne od najpopularnijih beogradskih kafana, koja je protekle sezone bila zaslužna za vaše neponovljive noći. U pitanju je kafana Sokače, koja se seli na svoju atraktivniju lokaciju, odnosno postaje kafana Još Jedno Sokače.

Raznovrstan muzički repertoar svakako je ono što će vas zasigurno vezati za ovu ušuškanu oazu noćnog života. Večeras će vas zabavljati šarmantni Žile Hram i Nevena Nency, koji će podići atmosferu i otvoriti novu sezonu u kafani Još Jedno Sokače. Petak je rezervisan za Borisa Stjepanovića i Dejanu Erić, dok će u subotu Nikola Bokun ostaviti odličan utisak koji će vas držati sve do ponovnog viđanja.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com