Gardoš, vesti

Pogledajte gde će biti najbolja subota u gradu.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Ovoga puta iz ponude izdvajamo pravi biser Zemuna – kafanu Gardoš! Idealan način da započnete mart jeste da se upravo u subotu 1. marta provedete najbolje do sada. Idealno mesto za to je upravo u Zemunu, i to u kafani Gardoš, koja važi za jednu od najboljih kafana.

kafana Gardoš

 Fotografisano u Kafana Gardoš

Vaš provod poveren je sjajnoj muzičkoj ekipi koja vas uvek ostavi bez daha i svojim muzičkim sposobnostima probudi sva vaša čula. U Gardošu ove subote dakle nastupaku - Aca Beronja i Jelena Gajić!

Sama ova imena kazuju vam da dobar provod i vrhunska atmosfera neće izostati, i da vas garantovano očekuje pravo oličenje najbolje kafane. Besprekorna usluga, rapsoloženo osoblje i pristupačne cene ono je na šta ste već navikli kada je kafana Gardoš u Zemunu u pitanju.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u kafani Gardoš. Ukoliko još uvek niste posetili ovo mesto, momenti sa fotografija će vas oduševiti, a ukoliko ste već bili gost kafane Gardoš, znate o čemu govorimo, i da se ovaj provod apsolutno ne propušta! Fotografije će vas inspirisati da kafana Gardoš postane nezaobilazan deo vašeg noćnog izlaska.

Ne propustite uživanje u ovoj prelepoj zemunskoj kafani koja predstavlja sinonim pravog kafanskog provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveno uživanje uz Dunav i neponovljivi progled na grad. Pružite sebi jedinstveno boemsko uživanje.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Gardoš u Zemunu. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com