vesti

Pogledajte gde će svi ići za vikend.

Sa kafanom Srce se uvek peva do zore i to možete proveriti već u petak, kada vas u prijatnom ambijentu čeka Cile Bend. Cile Bend je tim pravih profesionalaca koji odlično zna da pogodi pesme koje prijaju vašem srcu.

kafana Srce

 Fotografisano u Kafana Srce

Cile Bend je sastav koji profesionalno radi svoj posao, odlično su uvežbani i imaju bogat kafanski repertoar. Sa njima je u kafani Srce svakog petka jako veselo i atmosfera se ocrtava na licu svakog gosta. Kafana Srce je mesto na koje treba da pođete sa svima koje volite i koje želite da iznenadite lepim provodom, jer ovo je adresa na kojoj ćete uvek naći najbolju zabavu.

Subotom je kafana Srce uvek razdragana, igra se i peva do kasnih sati i nikada nema loše i dosadne pesme. Sve je savršeno naštimano za provode koji se nikada ne zaboravljaju, za provode koji dolaze direktno iz srca. Boda i Stojče Bend se odlično uklapaju, kreatori su zabave koja se posle nedeljama prepričava i svi jedva čekaju da dođe subota i da se upute u kafanu Srce.

kafana Srce

 Fotografisano u Kafana Srce

U ovoj kafanu vlada prava domaćinska atmosfera, cene su sjajne i raspoloženje uvek na najvišem nivou. Radi se o provodima koje stvarno treba doživeti jer nije puno tako kvalitetnih i boesmkih kafana kakva je kafana Srce. Kafana Srce vodi računa o svemu, da budete ugošćeni, veseli i ispoštovani do poslednje pesme, upravo zato provode u kafani Srce najviše volite i uvek se vraćate da svoj vikend poklonite upravo kafani Srce koja je vrlo brzo postala vaše omiljeno mesto.

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Kafana Srce je drugo ime za najbolji kafanski provod u gradu, nemojte nam verovati na reč nego sami proverite i to tako što ćete besplatno izvršiti rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galerija fotografija čuva vaše najbolje momente iz kafane Srce, i ovoga puta bićemo tamo da se sretnemo sa vašim najiskrenijim osmehom i to onim što dolazi iz srca.

 

beogradnocu.com