Malo Bi' Te Tako, vesti

Pogledajte gde izlaze najatraktivnije devojke.

Kafana Malo Bi' Te Tako je jedna od najpopularnijih prestoničkih kafana. Pored kvalitetne muzike i usluge na veoma visokom nivou, razlog atraktivnosti ovog mesta jeste i njena pristupačnost. Cene su veoma povoljne, a repertoar ove nedelje, nikad bolji!

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Idealan način da provedete ovaj četvrtak 13. mart jeste da posetite kafanu Malo Bi' Te Tako i prepustite se svim njenim čarima. Tanja Senić Loka i Red Carpet Bend učiniće sve da se provedete vrhunsi i osetite sve dimenzije prestoničkog provoda.

Petak 14. mart obeležiće sjajni nastupi Saleta Talasa, Stanislava Sekulića i Marije Mare Jovičić. Pripremite se na provod do ranih jutarnjih časova, uz sve vrhunske pogodnosti popularne kafane Malo Bi' Te Tako.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Samo dan kasnije, u subotu 15. marta očekuje vas ekstremno dobar provod uz 100% Bend. Sto posto ćete iskusiti jedinstveno uživanje, i poželeti da se u prelepu kafanu Malo Bi' Te Tako vratite ponovo.

Podsećamo da se kafana Malo Bi' Te Tako prostire na dva nivoa, tako da i pored izuzetne posećenosti i velikog broja gostiju imate dovoljno prostora za sjajan provod sa prijateljima i za opušteno igranje, za šta ponekad posluže i stolice, pa čak i stolovi. Pripremite se na spektakl, što je uostalom i prva asocijacija na popularnu i veoma atraktivnu kafanu Malo Bi' Te Tako.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Kafana je uvek pravo rešenje za sve! Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Malo Bi' Te Tako. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Malo Bi' Te Tako bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com