Santo Domingo, vesti

Pogledajte gde izlaze najlepše devojke.

Bar Santo Domingo je jedan od najlepših barova u gradu, koji nudi i veoma dobar provod. I to nije sve, bar Santo Domingo odlikuje bogata tradicija koja se pre svega ističe kvalitetom. Repertoar u baru Santo Domingo je odličan, doziran sa merom i prilagođen sjajnom ambijentu. Sutra Dule Lusin nastupa u baru Santo Domingo, a to je garant dobre zabave.

bar Santo Domingo

 Fotografisano u Bar Santo Domingo

Dule Lusin je jedan moderan pevač, kako bi muzički stručnjaci ocenili pravi gradski. S tim u skladu i njegov način pevanja je veoma odmeren i prikladan pravom uživanju. Bar Santo Domingo je veoma otmen, moderan i privlači goste koji vole urbane provode, u takvu vrstu pevača spada i Dule Lusin koji iako ne kaže to u svojoj pesmi ipak voli svetla Beograda.

Bar Santo Domingo je omiljeno mesto svih koji vole izlaske, razgovore u prijatnom ambijentu i lepa pića po veoma prijateljskim cenama. Uživanje u baru Santo Domingo može se porediti sa gostovanjem u nekom od fensi klubova u inostranstvu u koje možete svratiti s prijateljima i doživeti zaista nezaboravne trenutke, uz čašicu toplog razgovora i veoma prijatnu muziku uz koju je glas Duleta Lusina pravi adut.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Bar Santo Domingo je više nego odličan, to je mesto kom ćete su uvek vraćati, ovo je bar koji je i muzički i ugostiteljski veoma potkovan i taj kvalitet verni gosti zaista pozdravljaju. Ivana i Nani Bend subotom nastupaju u vašem omiljenom baru Santo Domingo i doprinose veličantsvenom provodu i prave sjajnu atmosferu. Ivana i Nani Bend su dobar spoj, reperoar im je veoma bogat i raznolik, vrlo su uigrani i poznaju različite muzičke pravce, pa se stiče utisak da su godinama nastupali u nekom svetski poznatom i priznatom baru.

Santo Domingo se veseli zajedno sa vama, ali na jedan veoma prefinjen način, što je još jedan od razloga zašto su provodi ovde uvek šik.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Bar Santo Domingo ima baš ono što nedostaje svakom vašem izlasku, ono najbolje i najpoželjnije. Besplatno rezervišite dobar barski momenat putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galerija fotografija govori o sjaju bara Santo Domingo, a vi taj duh i doživite.

 

beogradnocu.com