Premijera, vesti

Pogledajte gde je uvek premijerno dobro.

Kafana Premijera kafana je koju izdvajamo iz ponude kada je ovaj vikend u pitanju. Jer vas upravo na ovom mestu očekuje vrhunsko osoblje, uvek spremno da vas usluži, pristupačne cene pića, najlepše devojke u gradu, ali i sjajan muzički repertoar.

Ovog petka 14. marta imate idealnu priliku da iskusite upravo sve navedeno. Vašem rapsoloženju dodatno će doprineti fantastični Arcus Band, ali i neponovljivi muzički set DJ Srbe, koji najbolje zna šta volite i šta vam prija.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Subota 15. mart takođe je idealna prilika za spektakl, jer vas u kafani Premijera očekuje Zex Kazanova Band, ali i DJ Srba. Zex Kazanova je bend sa dugogodišnjim iskustvom, dokazan u svim prilikama kao kvalitetni vokali, odlični instrumentalisti, iskusni da osete publiku i odgovorni u organizaciji. Brojni TV nastupi, festivali, klubovi , splavovi, privatne proslave na vrlo visokom nivou, dokazuju da ovaj bend uvek pravi dobru atmosferu, i da se njihov nastup ne sme propustiti.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Pozitivna energija i dobro raspoloženje vladaće kafanom Premijera i u nedelju 16. marta, kada nastupaju Tijana i Marko. Pored njihove fenomenalne muzike, ovo veče obeležiće i snižene cene pića. Ne propustite potpuno nov i jedinstven fenomenalni provod. U veoma prijatnom ambijentu nemoguće je ne provesti se vrhunski.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno.Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili  Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Premijera, koja je imperativ meraklijskog provoda. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Premijera bude vaš jedini izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com