Tri Promila, vesti

Pogledajte gde provod ne izostaje.

Fantastičan provod ovog vikenda definitivno će se odvijati u Zemunu, i to u popularnoj kafani Tri Promila. Ne propustite jedinstveno uživanje i sve izvanredne pogodnosti pravog boemskog provoda koji nudi fenomenalna kafana Tri Promila.

Petak 14. mart obeležiće vam bend ''Ortaci'', kao i neponovljiva Jovana Stojić, naravno ukoliko svoje poverenje budete ukazali prelepoj zemunskoj kafani Tri Promila. Provedite se uz puno pozitive, i iskusite potpuno drugačiji provod.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Samo dan kasnije, u subotu 15. marta u kafani Tri Promila zabavljaće vas istoimeni bend. Dakle, Tri Promila Bend svojim repertoarom probudiće i vaše najskrivenije emocije. Opustite se, i uživajte svim čulima u najlepšim narodnim pesmama, uz ozvučenu akustiku.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Uz pristupačne cene, rapsolženo osoblje, ali i zaista najlepše Beograđanke, garantovano vam ništa neće faliti. Obujte najudobnije cipele i pripremite se na igranje do ranih jutarnjih časova. Veoma profesionalna muzička ekipa učiniće sve da ovaj dan pamtite samo po najlepšem. Svi koji svoje poverenje budu ukazali kafani Tri Promila, garantovano će dugo prepričavati ovu nedelju, naravno uz mnoštvo pozitivnih utisaka. Pripremite se na spektakl, što usotalom nikada i ne izostaje kada je u pitanju kafana Tri Promila.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana je uvek pravo rešenje za sve! Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Tri Promila. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Tri Promila bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com