vesti

Pogledajte gde se možete nezaboravno provesti.

Ko To Tamo Peva!? u Zemunu ovog vikenda pitanje je na koje pravi boemi već znaju odgovor. U petak 7. marta, kao i u subotu 8. marta samo za vas nastupa fenomenalni i neponovljivi Harizma Bend, kojima je vaš provod jedini cilj.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kafana Ko To Tamo Peva!? idealno je mesto da izvedete svoju lepšu polovinu i time je prijatno iznenadite za Dan žena. Kombinacija crvene ruže kao malog znaka pažnje i noći koju nikada neće zaboraviti, idealna je za recept duge i prave ljubavi. Učinite da se vaša najdraža osoba provede bolje nego ikada, uz fenomenalne akustične tamburaše, koji vas svakom pesmom dirnu pravo u srce, i naravno, probude i vaše najskrivenije momente.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Ukoliko kafana Ko To Tamo Peva!? u Zemunu bude vaš izbor, u startu garantujemo da se nećete prevariti zbog svih pogodnosti koje ovo izuzetno mesto za provod nudi. Pristupačne cene, još pristupačnije osoblje, sjajna muzika i još mnogo mnogo toga. Na vama je samo da uživate.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Ko To Tamo Peva!? u Zemunu, koja je imperativ meraklijskog provoda. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Ko To Tamo Peva!? bude vaš slatki izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com