Cinema, vesti

Pogledajte gde se preselila Farma.

Cinema je sinoć imala najbolju atmosferu u gradu, za koju su bili zaduženi uvek sjajni Ana Bebić i  Inspiracija Bend. Da je bilo dobro sinoć u klubu Cinema nije ni čudo kada je i ekipa koja se tu sinoć našla bila zaista najjača. Među njima je bilo zaista mnogo poznatih ličnosti što za jedan od najboljih klubova u gradu kakav je klub Cinema nije neko veliko iznenađenje.

klub Cinema

 Fotografisano u Klub Cinema

Danimir Vajs koga se publika posle duže pauze podsetila na Farmi 5 sa koje će ostati upamćen po naivnosti i svađama sa Simonidom, bavi se folklorom i plesom i mnogi ga se sećaju kao pratećeg plesača koji je sa Bebi Dol išao na Evroviziju. Klub Cinema je sinoć baš bio veseo, među poznatim licima našla se i Svetlana Koprivica poznatija kao Miss Svetlana, koja je takođe bila u Farmi 5.

klub Cinema

 Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema je sinoć bio leglo najbolje zabave, a među najzadovoljnijim gostima našla se i pevačica i glumica Jelena Jovanović, koja se proslavila se učešćem u Zvezdama Granda. Da se Farma preselila sinoć u klub Cinema svedoči i to što je u provodu uz Inspiracija Band i Anu Bebić bilo još farmera, među kojima i još jedan farmerski par pevačica Kaća Grujić i Boris Stamenković, Kaća je iz Grandovog jata, a Boris maneken. Na Farmi će ostati upamćeni po vezi, za koju su mnogi rekli da je nameštena i da nije prava ljubav u pitanju. Međutim oni su zajedno i nakon izlaska sa Farme.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Među poznatim licima sinoć u Cinemi našao se i maneken Marko Vukotić i glumac Tuta, ali tu su bile i atraktivne modelsice koje nikako ne mogu da prođu nezapaženo. Muzički projekat s kraja devedesetih, poznatiji kao grupa “Models”, nastao je na ideju menadžera Milana Vrbića Vrbe, koji verovatno nije ni sanjao da će njegove štićenice stići do ruskih milijardi ili srpskih poslaničkih klupa.

Od tada pa do danas članice su se u grupi Models promenile, ali interesovanje za njih nije ništa manje. Danas je u njihovim redovima Anastasija Buđić koja je sa samo 16 godina primljena u ovu grupu. Inače Buđićeva je ćerka najpoznatijeg paparaca u našoj zemlji Kobre. Anastasija je bila na Farmi 5, ali u ovom reliti-y-ju nije dugo dogurala.

klub Cinema

 Fotografisano u Klub Cinema

Večeras u popularnom klubu Cinema čeka vas još bolji provod uz Camera Darling.

Besplatno izvršite rezervaciju u klubu Cinema putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com