Lava Bar, vesti

Pogledajte gde ste uvek dobrodošli.

beogradnocu.com, uvek je tu da samo za vas iz bogate prestničke ponude izdvoji samo ono najbolje. Danas za sve ljubitelje dobrog provoda, prijatnog ambijenta i najlepših devojaka, akcenat stavljamo na neponovljivi klub Lava Bar, koji svojom pokudom oduševljava i najveće skeptike.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Svojim pristupačnim cenama i ljubaznim profesionalnim osobljem, klub Lava Bar iz nedelje u nedelju privlači sve veći broj ljudi koji cene dobar provod. Klub Lava Bar prilagođava se svim vašim potrebama i željama, pa tako za svoje verne goste biva sve bolji. U službi vašeg provoda, ovo fantastično prestoničko mesto ove nedelje nudi neponovljivi muzički repertoar.

Sreda 5. mart idealan je dan da sve ovo i sami proverite, i naravno, da se uverite u nikad bolju atmosferu. Samo u Lava Baru moći ćete da uživate uz Tamburice i prepustite se pravom boemskom provodu. Neka klub Lava Bar bude mesto vašeg meraklijskog putovanja kroz najlepše narodne i starogradske melodije.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Međutim, i za ljubitelje nešto drugačijeg provoda, klub Lava Bar takođe ima interesantnu ponudu. U subotu 8. marta, svi oni koji su željni kvalitetne svirke moći će da se opuste uz No Comment Bend. O njima ne treba posebno pisati, jer se zna da je spektakl njihovo drugo ime. Atmosfera u klubu Lava Bar zaista je uvek sjajna i puna pozitivne energije. Fotografijama vam uvek prenosimo samo delić nikad bolje prestoničke atmosfere, o kojoj se kasnije dugo priča u superlativu.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Lava Bar. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com