Staro Drvce, vesti

Pogledajte gde su svi od ponedeljka do nedelje.

Kafana Staro Drvce je kafana najbolje zabave koja je podređena vašem maksimalnom kafanskom uživanju. U ovoj kafani svakog dana možete uživati u sjajnoj muzici koja je baš po kafanskim merila.

Večeras u veseloj kafani Staro Drvce čeka vas vrhunsko veselje uz Drvce Bend i Vladu Nikolića koji će se postarati da vaš kafanski ponedeljak bude fantastičan, oni su sjajni interpretatori kafanskih nota i doprineće da vam osmeh večeras ne siđe s lica.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Sutra vas u kafani Staro Drvce čeka Maca Gavrilović, Đole 85 i bend Van zakona što garantuje totalno ludilo, idealan izbor za svaki vaš utorak je upravo ovaj muzički spoj koji će svirati fantastično i postići da kafana Staro Drvce postane vaša omiljena destinacija.

U sredu vas u kafani Staro Drvce čeka specijalno iznenađenje, jer će se za vaše besane kafanske noći potruditi niko drugi do Mirko Pajčin poznatiji kao Baja Mali Knindža, ovaj pevač je najpoznatiji po pesmama kojima se davala podrška srpskim nacionalistima za vreme jugoslavenskih ratova. Nadimak je dobio po Knindžama, paravojnoj formaciji Republike Srpske Krajine, čijem je veličanju posvetio veliki deo svog ranog opusa.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Publika voli njegove pesme ''Kad sam bio mali'', ''Majka'' i druge, a u kafani Staro Drvce Baja Mali Knindža će napraviti pravi haos jer je poznat po odličnoj komunikaciji sa publikom i darovit je zabavljač. Pored njega u sredu u kafani Staro Drvce za vas pevaju Nenad Radovanović, Lidija Dimitrijević i Drvce bend koji znaju šta volite i držaće se najboljeg recepta koji garantuje igranku do zore.

Kafana Staro Drvce je jedna od najlepših i najveselijih kafana u gradu, u četvrtak na dobro poznatoj adresi tvorci najbolje zabave biće Bota i Dijamanti koji će se potruditi da četvrtak postane pravi kafanski dan kome niko ne može odoleti.

U petak u kafani najboljih provoda Staro Drvce čeka vas uigran tim Drvce bend, Lidija Dimitrijević i Nenad Radovanović, koji svakog petka donose najbolji provod u kafani koja je istinski meračka i koja živi za dobru zabavu.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

U subotu pod krošnjom kafane Staro Drvce sa vama su Drvce bend, Lidija Dimitrijević, Nenad Radovanović i Vlada Nikolić, biće tu sve što volite i popa i folka, odsviraće vam note koje su neophodne za dobar provod koji vas u kafani Staro Drvce dočeka svake subote. U nedelju na mestu dobre zabave uigran tim je tu da atmosferu dovede do usijanja Miami Bend, Lidija Dimitrijević i Nenad Radovanović, izvođači koji odlično poznaju kafanski ukus i sa kojima nema sedenja do poslednje pesme.

Kafana Staro Drvce je mesto gde treba da pošaljete svoje raspoloženje. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Naši fotoreporteri će spremno dočekati vaše naštimano raspoloženje, veselite se sa najboljima.

 

beogradnocu.com