Teatro, vesti

Pogledajte gde svakodnevno izlazi Veljko Ražnatović.

Veljko i Anastasija, i braća Veljkove verenice Maša Terzić nedavno su zajedno usnimljeni u provodu. Sinovi direktora OFK Beograda Zvezdana Terzića izgleda nemaju ništa protiv Veljkove i Mašine veridbe, a i Anastasija se dobro uklopila sa familijom svoje buduće snajke. Međutim, nakon što su fotografije objavljene na društvenim mrežama, mediji su brže bolje upitali, a gde je Maša?!

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Izgleda da je mladi par sinoćnim izlaskom u klub Teatro odgovorio svima na to pitanje. Zaljubljeni Veljko i Maša provodili su se ne obazirući se na druge. Zaista su sve vreme bili nasmejani i nerazdvojni. Klub Teatro nesumnjivo je omiljeno mesto Veljka Ražnatovića, jer po svemu sudeći, on se svakodnevno provodi tamo. Svi oni koji su mislili da Maši Terzić ovo smeta, prevarili su se, jer je i ona vidno uživala u svim čarimo ovog popularnog kluba.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Podsećamo da je, i pored svog ponašanja koje stalno izaziva pažnju javnosti, Veljko nedavno saopštio da mu nije nimalo drago što je sa svojom verenicom Mašom postao zvezda internet portala. On pokušava da njihovu intimu zadrži za njih same, te je javno negodovao, i poručio da im cilj nikako nije da budu u novinama. On je napisao na svoj fejsbuk profilu da ni on ni Maša ne žele da budu materijal za smejanje celoj naciji, niti im je uopšte cilj da budu u novinama. "Zajedno smo jer se volimo, to što su nam roditelji medijski eksponirani je koliko plus, toliko i veliki minus.”

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Zašto se poznati provode u klubu Teatro proverite i sami. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com