Ona, vesti

Pogledajte gde vas čeka Ona.

Ona je kafana u čijem gostoprimstvu ćete se nauživati svakog vikenda, ako ste željni igre i provoda. Večeras u ovoj veoma lepoj i prijatnoj kafani samo za vaše najbolje momente nastupa Laki Bend koji će vas osvojiti brzo i lako.

Laki bend u kafani Ona uvek pravi najbolju i najvatreniju atmosferu koja uvek najpozitivnije utiče na vaš provod i izaziva želju da se veče kada svira Laki bend nikada ne završi.

kafana Ona

 Fotografisano u Kafana Ona

Reč je o bendu koji ima bogat repertoar koji je baš u skladu sa svim kafanskim merilima. Kafana Ona je kafana baš kakva vam treba da provod bude više nego odličan, sa kafanom Ona svaka vaša dilema gde treba izaći je rešena.

U subotu u meračkoj kafani Ona nastupa nikad bolji i uigraniji Ivan Kadić i Bend koji će vam na veoma specifičan i nekako njima svojstven način dočarati pravu kafanu u svega bar taktova. Kafana Ona je nešto najbolje što vam se može dogoditi i zato za svaku subotu veče i za izlazak željan sevdaha slobodno izaberite kafanu Ona i nikada nećete pogrešiti jer je reč o kafani koja na najbolji mogući način brine o vama i vašem najboljem i najrazdraganijem raspoloženju.

kafana Ona

 Fotografisano u Kafana Ona

Kafana Ona i Ivan Kadić i Bend svake subote privuku najlepše i najrazdraganije goste koji će kroz svirku doneti duh starih vremena i pretvoriti vaš izlazak u nezaboravno i neponovljivo iskustvo kojeg ćete se uvek rado i kroz osmeh sećati.

Kafana Ona je najbolja šansa da se upoznate sa istinskim boemskim životom i da sve što je vezano za kafanu upoznate baš u kafani simboličnog naziva, kafani Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Kafana Ona je poziv na najbolji provod i vi samo treba besplatno da izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Kafana Ona ima sve što volimo, zato se svakog vikenda uputimo tamo u potrazi za novim kafanskim pričama koje možete pronaći u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com