Pivnica Ispod Mosta, vesti

Pogledajte gde vas očekuje CKM provod.

Još uvek niste odlučili gde biste mogli da se provodite večeras? beogradnocu.com, vaš omiljeni vodič kroz noćni život naše prestonice, kao i uvek, ima odgovor za vas. I pored mnogih dešavanja u gradu, kao vodeće ipak izdvajamo CKM žurku povodom Dana svetog Patrika, i to u najlepšoj kafani u gradu – Pivnica Ispod Mosta. Start CKM žurke zakazan je za 21 h.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Dakle, ponedeljak 17. mart biće obeležen CKM lepoticama, dok se sa spektaklom u Pivnici Ispod Mosta nastavlja već u sredu 19. marta kada nastupa izvanredna i vrlo uigrana muzička ekipa. Zabavljaće vas Boris Čolić i Cool band, koji će vas nesumnjivo oduševiti izvođenjem najvećih hitova pop i rock muzike.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Petak 21. rezervisan je za Bomba bend, koji će od 21.30 pa sve do ranih jutarnjih časova uspeti da vam predstavi potpuno novu dimenziju prestoničkog provoda. U subotu 22. marta sa vama je, kao što ste i navikli, orkestar "Komšije", koji će nastupiti takođe od 21.30. Pripremite se na fenomenalan provod, kakav do sada niste iskusili!

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Pivnica Ispod Mosta, koja je imperativ meraklijskog provoda. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto i pomenutu manifestaciju. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Pivnica Ispod Mosta bude vaš izbor za maksimalno uživanje. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com