Jazbina, vesti

Pogledajte gde vas očekuju najbolje ponude.

Jedna od retkih kafana koja vam svakodnevno otvara svoja vrata jeste kafana Jazbina. Ta vrata imaju i simboličku vrednost. Kroz njih izlazite iz svakodnevne rutine, i ulazite u potpuno novu dimenziju Beograda. U Jazbini vas očekuje potpuno magičan provod, i sve ono što poželite ovde se ostvaruje.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Posebnu draž vašem uživanju na ovom mestu daje i neponovljivi muzički repertoar. Ne propustite večerašnju Rakijadu i uživanje u velikoj ponudi raznih vrsta rakija po samo 99 dinara. Začaraće vas Ozvučeni Tamburaši, dok će samo dan kasnije, u ponedeljak 17. marta u Jazbini nastupiti izvanredan tandem - Aćim i Njegova Violina. Utorak 18. mart rezervisan je takođe za prelepe starogradske numere i Ozvučene Tamburaše.

Sreda je dan koji će vam posebnim učiniti Nemke i Opijum Bend. Flaša Smirnoff-a i četiri Guarane biće vam dostupne za svega 4600 dinara. U četvrtak 20. marta zabavljati fenomenalni Džoni i Workersi, a pored toga flaša Johnnie Walker-a i četiri Guarane biće vam dostupne po sjajnoj ceni od 4600 dinara.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

U petak 21. marta na repertoaru su ponovo Nemke i Opijum Bend, dok će vašu subotu obeležiti fantastični Inkognito Bend.

Rezervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne i neponovljive trenutke u kafani Jazbina. Pristupačne cene, veliki izbor pića i ljubazno osoblje čekaju na vas, sa samo jednim ciljem – da iskusite jedinstveno uživanje i provedete nezaboravnu noć. Proverite i vi zbog čega se ovde provode najlepše Beograđanke. Provod je zagarantovan, a na vama je samo da ga ne propustite.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u prelepoj kafani Jazbina. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com