Plastic, vesti

Pogledajte gde vlada vrhunsko rapsoloženje.

Na radost beogradskih klabera bogatu ponudu mesta za izlazak upotpunjuje i klub Plastic. Ovaj klub redovno nudi žurke sa nepogrešivim muzičkim repertoarom. Iz dana u dan ovde možete sticati jedinstvena iskustva, i provoditi se kao na nijednom mestu u gradu.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Proverite zašto je Plastic poseban. Idealna prilika za to je sreda 12. mart kada se u klubu Plastic održava tradicionalna Buzzin` Party. Za vaš provod zaduženi će biti Dj Ike & Dj Prema. Uživanje je zagarantovano, vaše je samo da se pojavite. U četvrtak 13. marta takođe vas očekuje sjajan provod. Ovoga puta to je žurka Bang it White, kada će vam dj-eve Tom Gepard, Cavin Viviano i Oakich predtaviti potpuno drugačiju vrstu provoda uz svoje spektakularne setove.

Petak 14. mart u Plasticu obeležiće žurka pod nazivom Pure Plastic, koju potpisuju Mirko & Meex, Oysha, ali i Specijalni Gosti, koji će se pobrinuti da se provedete izvanredno. Mainstream Preassure sa Dj Ike & Dj Prema rezervisan je za subotu 15. mart.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Klub Plastic je hodnikom povezan sa klubom Mint i iz jednog kluba se može direktno ući u drugi, iako svaki ima zaseban ulaz. Mada su povezani, klubovi pustaju različitu muziku, pa vas tako u klubu Mint ovog petka 14. marta biće održana fenomenalna žurka uz MKDSL i goste, dok vas u subotu 15. marta u Mintu očekuju Toris Badić i Nemanja Bošković.

‚klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u klubu Plastic možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja na ovom fantastičnom mestu. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju dešavanja na ovom sjajnom mestu, pogledajte našu galeriju fotografija. Kada budete videli najinteresantnije momente iz kluba Plastic, koji će nesumnjivo postati vaš izbor broj jedan. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com