Santo Domingo, vesti

Pogledajte gde zabava ne prestaje.

Pitate se gde će atmosfera ovog vikenda biti vrela, gde će devojke biti najlepše, a raspoloženje na najvišem nivou? Naravno, vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice je tu da vam odgovori na to, ali i na mnoga druga pitanja vezana za najbolje izlazake u Beogradu.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Za ovaj vikend iz ponude izdvajamo veoma prijatno mesto, na kome dobra atmosfera nikada ne izostaje. Svim ljubiteljima dobrog provoda savetujemo da ovog petka i subote svoje veče provedu u baru Santo Domingo. Ono što je sigurno, nećete se pokajati, jer je ovo mesto zaista fenomenalno, u svakom smislu.

Naravno, pored prelepog ambijenta, pristupačnih cena i ljubaznog osoblja, vašem provodu doprineće i veoma profesionalna muzička ekipa, sa svojim, razume se, pažljivo biranim repertoarom. Verovali ili ne, u baru Santo Domingo čućete sve svoje omiljene pesme, koje će vam zadovoljiti sva čula.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

U petak 14. marta zabavljaće vas Miša Laguna, dok će vaš provod u subotu 15. marta biti poveren Ivani, koja će nastupiti u pratnji Nani Benda. Pripremite se na spektakl i žurku do ranih jutarnjih časova.

Atmosfera u baru Santo Domingo zaista je uvek sjajna i puna pozitivne energije. Fotografijama vam uvek prenosimo samo delić nikad bolje prestoničke atmosfere, o kojoj se kasnije dugo priča u superlativu. Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi vrhunski provod koji ćete pamtiti.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom baru Santo Domingo. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com