Jimmy's, Kolumne, River, vesti

Pogledajte kako će vas startovati koji horoskopski znak.

Kad pročitamo prvu rečenicu neke knjige, već nam je donekle jasno da li ćemo nastaviti sa čitanjem ili ćemo je vratiti na policu da sakuplja prašinu. Tako je i sa upoznavanjem - ako vas neko prvom rečenicom oduševi, već je završio veliki deo posla. Nekome su zvezde naklonjene, pa će mu to biti najmanji problem... Evo kako će vas startovati koji horoskopski znak:

OVAN - Vi ste plen. On je tu da vas osvoji. Ovan zna šta želi i zna da će to dobiti. Nije mu potreban plan, jer ništa ne može da poljulja njegovo samopouzdanje. Ovan uživa u dok vas polako izaziva da postanete opsednuti njim...
Tipična rečenica: Dobra si. Mogao bih da odvojim malo vremena za tebe.

jimmys (3)

Fotografisano na Splav Jimmy's

BIK - Bik ne prilazi bez razloga, ali kada vam priđe, on dobro zna zbog čega vas je odabrao. Već ima pripremljen plan, na vama je samo da pristanete i garantovano ćete brzo biti obasipani poklonima, jer Bik na taj način prikazuje naklonost.
Tipična rečenica: Nije ovo za tebe. Dozvoli mi da te odvedem na jedno mesto.

BLIZANCI - Osobe ovog horoskopskog znaka insistiraju na svojoj opuštenosti i spontanosti, a zapravo u svojoj glavi imaju već razrađene sve moguće situacije i dalji razvoj događaja. Šta će biti ako mu kažete da, šta će biti ako ga odbijete, da li da vam ostavi ili traži broj telefona... Već ima pripremljene fraze i upadice ako nešto krene po zlu.
Tipična rečenica: Tebi je ovde zanimljivo? Mogli bismo mnogo bolje da se provedemo.

RAK - Za razliku od pripremljenog Blizanca, Rak nema spremljen plan, i nema ideju, i dosta mu treba da se odluči da vam priđe, jer se plaši odbijanja. Rak ne voli gužve, pa mu neće biti ni prijatno da vas startuje u nekom klubu.
Tipična rečenica: Da li bi možda želela da popričamo negde nasamo?

jimmys (1)

Fotografisano na Splav Jimmy's

LAV - Kada vas je uočio, Lav je zadovoljan. Njegovo veče tek tada počinje. On želi publiku, koja ga ohrabruje, želi da se dokaže. On od startovanja pravi čitavu predstavu, u kojoj uživa više nego u bilo čemu.
Tipična rečenica: Vidi, ja sam ovde sa ekipom, ali sutra se skockaj, našminkaj se lepo, pa te vodim na jedno mesto, ok?

DEVICA - Devici treba mnogo da se odluči na ovaj čin. Zapravo, ako vam je osoba ovog horoskopskog znaka prišla, znači da ste prošli kroz dugi proces analiziranja: od obrva do cipela. Ako vas startuje, to je zato što je rešena, i ubeđena da čini pravi izbor.
Tipična rečenica: Mislim da bi ti bilo dobro sa mnom.

VAGA - Vaga će, naravno, prvo morati da izvaga. Da li da vam priđe? Da li je to ono što ona želi? A šta ako kažete ne? A šta sutra? I nakon svih mogućih scenarija, Vaga će vam konačno prići i verovatno šarmirati svojom isplaniranom spontanošću.
Tipična rečenica: Mogli bismo da izađemo nekad, mislim, ako nisi zauzeta, ne mislim zauzeta ako već imaš nekog, nego ovako, mada i ako imaš nekog... ovaj, kako hoćeš, možemo, mislim ništa te ne teram.

jimmys (2)

Fotografisano na Splav Jimmy's

ŠKORPIJA - Kada vam priđe Škorpija, odmah ga prepoznajete. Škorpiji uopšte nije neprijatno da vas tokom čitave večeri gleda pravo u oči, i bukvalno raskopčava pogledom. Prilazi tek onda kada ste eye contact-om uspostavili strastveni odnos, i on dolazi samo da dovede do kraja vašu erotsku napetost.
Tipična rečenica: Hoćemo ovde ili možeš da izdržiš do mog auta?

STRELAC - On obožava da se igra. Strelac će vam prići i bukvalno otvoriti srce. On se ne plaši vašeg odbijanja, jer ako ga vi odbijete, neko sigurno neće. On ne može da gubi vreme i da se opterećuje, želi da uživa odmah.
Tipična rečenica: Da li bi spavala sa mnom?

JARAC - Voli da posmatra, ali retko prilazi. Međutim, kad priđe, to je to. Isplanirao vas je, i vi ste njegovi. Elegantan, intelektualan znak, brzo će vas kupiti. Malo reči puno akcije karakterišu ovaj znak.
Tipična rečenica: Mi bismo dobro funkcionisali. Javiću se.

jimmys (4)

Fotografisano na Splav Jimmy's

VODOLIJA - Posmatraće vas dugo, čekati da budete sami i tada će vam prići. Prvo će vam delovati luckasto, a onda ćete shvatiti da želite da nastavite razgovor sa njim, jer ćete se pored njega nesumnjivo osećati posebno.
Tipična rečenica: Znači, gledam te cele večeri, i uopšte ne znam kako sam mogao da pomislim da ti ne priđem.

RIBE - Ribe će se najlagodnije osećati ako vas startuju uz neku romantičnu pesmu, uz neke stihove koje će moći da vam otpevaju žmureći, naglašavajući svoju emocionalnost i neku duboku povezanost među vama na koju već računaju.
Tipična rečenica: Šta ti je trenutno u glavi. Tu sam, i razumem te.

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Proverite da li ćete ovako biti startovani! Podsećamo: Rezervacije za sva vodeća mesta  možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com