Poznati, Stara Pesma, vesti

Pogledajte kako hokejaška reprezentacija Srbije proslavlja bronzanu medalju.

Hokejaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na prvenstvu sveta Druge divizije Grupe A, koje je sinoć završeno u ledenoj dvorani Pionir u Beogradu. Hokejaši Srbije u utakmici poslednjeg kola savladali su selekciju Australije rezultatom 1:0 i na kraju završili kao trećeplasirani, iza šampiona Estonije i Islanda. Naravno , medalja se itekako slavila sinoć... i to, u popularnoj beogradskoj kafani Stara Pesma.

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

I popularni pevač Milan Dinčić Dinča juče se provodio u kafani Stara Pesma. Čim je ušao u kafanu, mlađanog pevača su istog momenta okupirale mlade obožavateljke, koje su čekale u redu da se fotografišu sa svojim miljenikom, a Dinča je kao pravi džentlmen strpljivo pozirao i odmah se domogao mikrofona.

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Pored Dinče, u kafani Stara Pesma bio je i Miloš Brkić, pevač takmičenja "Zvezde Granda". Svi koji vole njegov glas, uživaće i večeras, pošto će Brkić nastupiti u tandemu sa Aleksandrom Bursać. Četvrtak je dan za Milana Mitrovića i Nadu Golubović, dok u petak nastupaju Maza i Meda. Ne propustite ni subotu kada će vas oduševiti sjajni Džoni Jakovljević i Workersi. Kafanu Stara Pesma redovno posećuju poznate ličnosti, a ko će se večeras uputiti u lud provod na ovo mesto, proverite sami.

stara pesma 3

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com