Limun Žut, vesti

Pogledajte kako izgleda nepogrešiv repertoar.

Jedno od retkih prestoničkih mesta koje vam pruža celonedeljno uživanje, jeste kafana Limun Žut. I u narednom periodu na ovom izvanrednom mestu očekuje vas mnoštvo interesantnih dešavanja.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Nedelju 9. mart obeležiće ozvučeni tamburaši - orkestar "Čeznem za lovom", koji su na repertoaru i u utorak 11. marta, kao i u sredu 12. dok vas u četvrtak zabavlja orkestar "Papas Yania" - Tri gitare i bubnjevi. Petak i subota su takođe dani za uživanje uz sasatv "Čeznem za lovom".

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

"Čeznem za lovom" je fenomenalan orkestar na svom repertoaru ima starogradske numere, kojima čini da vaš boemski provod u kafanu bude izvanredan, a Papas Yania zadovoljava muzičke ukuse svih svojih gostiju, interpretirajući na zaista spektakularan način hitove strane rok muzike, kao i ex-yu rok. Takođe uz orkestar Papas Yania mogu uživati i ljubitelji kvalitetne narodne muzike, koju ovaj bend izvodi na neponovljivo dobar način.

Poverite svoj provod kafani Limun Žut i garantovano se nećete pokajati, jer u ovom prijatnom ambijentu sjajna žurka nikada nije izostala.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Limun Žut, koja je imperativ meraklijskog provoda. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Limun Žut bude vaš slatki izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com