Na Vodi Kafana, Poznati, vesti

Pogledajte kako ona izgleda u petoj deceniji života.

Kafana Na Vodi Kafana, postalo je jedno od najpopularnijih mesta za provod, a sinoć je proteklo još jedno veselo veče.

na vodi kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Pevačica Vanesa Šokčić je jedna od pevačica sa najdužim radnim stažom na našoj estradi. Uprkos tome što se ne eksponira previše, mi smo je nakon dužeg vremena sreli sinoć u kafani Na Vodi Kafana. Vanesa je poslednji put bila u centru javnosti još davne 2008., kada se tužila sa frizerom Mikijem Panjakovićem, oko ućebane kose.

na vodi kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Nama je sinoć njena kosa, i celokupan stajling izgledao odlično, a iako je zagazila u petu deceniju, izgleda fenomenalno. Ovo je dokaz da su žene kao vino, što su starije to su lepše. U društvu Pece Petakovića i svpojih prijatelja, Vanesa  se provodila sjajno u popularnoj kafani Na Vodi Kafana.

na vodi kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Atmosfera u kafani Na Vodi Kafana je bila fenomenalna, a vi je pogledajte u našoj galeriji fotografija. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com