Teatro, vesti

Pogledajte kako se provode silikonske kraljice.

klubu Teatro sinoć je vladala neverovatno vrela atmosfera i apsolutno sve strasti bile su uzburkane. Uz sjajan muzički repertoar uživalo je i mnoštvo poznatih, kojima je klub Teatro omiljeno mesto za prestonički izlazak.

Fotografi portala beogradnocu.com “uhvatili” su svojim objektivima Veljka Ražnatovića, sina najpopularnije pevačice sa naše estrade Svetlane Cece Ražnatović, kao i poznatog dj-a Marka Vanilu.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Međutim, klub Teatro je definitivno omiljeno mesto, silikonskih kraljica, koje su se u više navrata, provodile u ovom klubu. I, naravno, uvek rado poziraju za naš portal. Bile su oduševljene čitavom atmosferom i nisu skrivale svoje zadovoljstvo.

Naime, srpske kraljice silikona proširile granice svoje popularnosti i dospele su do internacionalne slave i svetskih sajtova. Tijana Đuričić i Sanja Jojić koje su nakon slike u noćnom provodu šokirale celu zemlju svojom pojavom sada su postale poznate širom sveta. Naime, njihova slika dospela je na čuveni 9GAG, jedan od najpoznatijih svetskih sajtova za deljenje zanimljivih slika i videa. Slika sa njihovog provoda u Beogradu izazvala je golmilu komentara.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Podsetimo, njih dve su nedavno otkrile da su platične hirurge počele da posećuju sa 18 godina i da su do sada na operacije potrošile skoro 10.000 evra. Dodale su da su zadovoljne svojim izgledom i da imaju punu podršku porodice, kao i da im se momci često udvaraju.

Zašto se poznati provode u klubu Teatro proverite i sami. Idealna prilika za današnje Veče sportista, kada će vaš provod biti poveren fantastičnoj Katarini Gardijan. Međutim, ukoliko propustite tu priliku, u utorak se možete provoditi uz Marinu Visković i Petra Mitića, a u četvrtak 27. februara uz Anu Kokić i Nebojšu Vojvodića. Petak je poveren sjajnoj ekipi, pa za vas nastupaju Željko Šašić, Snežana Nešić i Nemanja Staletović, dok je subota 1. mart dan za provod uz Miloša Radovanovića i Ivanu Bojanović.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com