Ona, vesti

Pogledajte ko je gospodarica Zemuna.

Ona, jer je najbolja. Ona, jer je vrela. Ona, jer je neponovljiva. Ona, jer su oko nje okupljeni ljudi koji obožavaju kvalitetan boemski provod, i svakodnevno uživaju svim svojim čulima. Neka i vaš izbor bude upravo kafana Ona. Na taj način i sami ćete se uveriti u sve njene neopisivo dobre adute.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Idealna prilikada uživate u kafani Ona, koja predstavlja pravi biser Zemuna, jeste petak 14. mart, kada će se za vaš provod pobrinuti Laki Bend. Ovaj šarmantni sastav svojim repertoarom pleni vašu pažnju i omogućava vam uživanje do ranih jutarnjih časova, uz sve vaše omiljene pesme koje ste zaboravili da obožavate.

Samo dan kasnije, u subotu 15. marta u kafani Ona možete se provoditi uz sjajnu muzičku ekipu. U pitanju su fenomenalni Ivan Kadić i Bend. Ozvučena akustika savršeno je rešenje za provod ove subote. U prijatnom ambijentu kafane Ona nesumnjivo ćete se provesti najbolje do sada. Senzacija je garantovana, vaše je samo da je ne propustite.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Nije bitno koji je dan u pitanju, mi smo tu za vas! Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

kafana Ona

 Fotografisano u Kafana Ona

Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Ona u Zemunu, koja je imperativ meraklijskog provoda. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Ona bude vaš jedini izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com