Pivnica Ispod Mosta, vesti

Pogledajte ko je sve bio na CKM žurci.

Početak ove radne nedelje osvežile su zgodne CKM devojke koje su usijale atmosferu u kafani Pivnica Ispod Mosta. I to na sinoćnoj žurci povodom američkog tradicionalnog praznika, Dana svetog Patrika (St Patricks Day).

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Čitavo veče točili su se galoni piva. S obzirom da CKM žurke okupljaju vrhunske lepotice i sve one koji znaju šta je kvalitetan provod, veče je Pivnici Ispod Mosta proteklo je u izuzetno veselom maniru, uz najveće hitove irske muzike. Na žurci nisu izostale ni poznate ličnosti, pa smo tako mogli da sretnemo pevače, glumce, tviteraše, modele i ostale.

Među njima bili su glumica Milica Milša, Predrag Sarapa, Robert Čoban, vlasnik izdavačke kuće “Color press group”, zatim novinar Žarko Jokanović, voditeljka Irena Atanasković i Marina Buljovčić, pevačica Tanja Savić, Modelsice i poznati tviteraš Ničim Izazvan. Pogledajte u galeriji fotografija kako su se naše poznate ličnosti zabavljale na CKM žurci povodom praznika u Pivnici Ispod Mosta.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Kostimirane lepotice mamile su uzdahe prisutnih muškaraca, koju su svoju žeđ na sinoćnoj žurki gasili galonima piva u poznatoj beogradskoj pivnici.

Spektakl u kafani Pivnica Ispod Mosta se nastavlja već u sredu 19. marta kada nastupa izvanredna i vrlo uigrana muzička ekipa. Zabavljaće vas Boris Čolić i Cool band, koji će vas nesumnjivo oduševiti izvođenjem najvećih hitova pop i rock muzike. Petak 21. mart rezervisan je za Bomba bend, dok će u subotu 22. marta sa vama biti, kao i uvek, orkestar "Komšije”. Pripremite se na fenomenalan provod, kakav do sada niste iskusili!

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Pivnica Ispod Mosta. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala jer mi nikada ne propuštamo najbolje žurke.

 

beogradnocu.com